Dierenopvang Sublime

Afstaan

Dieren kunnen aan ons worden afgestaan. Dit is mogelijk als u niet meer de juiste zorg kan bieden. Wij vangen alle soorten weide dieren op. Wel zitten hier een aantal voorwaarden aan. 

 

  • Gezonde dieren zonder verwaarloosd leven, zullen in een relatief kort termijn aangeboden worden ter herplaatsing. Zo houden wij onze opvang open voor dieren die onze hulp het hardste nodig hebben.

  • Afstand is ook echt afstand.  We weten dat het enorm moeilijk is om afstand te doen van u dier waar u zolang voor gezorgd heeft. Echter word ons werk om de dieren weer op de rit te krijgen en eventueel te herplaatsen vermoeilijkt als eigenaren niet volledig afstand kunnen doen van hun dier en emotioneel betrokken bij ze blijven. 

  • Dieren met een verwaarloosde achtergrond vangen wij zo snel mogelijk op,eventueel helpen wij met bemiddelen bij de eigenaar. Echter hebben wij geen overheidsrechten. De eigenaar zal dus altijd toestemming moeten geven voor de afstand. 

 Wilt u afstand doen van uw dier? of maakt u zich zorgen om dieren van iemand in uw directe omgeving? neem dan contact met ons op 

  

Galecoppperpark Sublime | Info@galecopperpark-sublime.nl