Dierenopvang Sublime

 

         

Foxy is een 19 jarige shetland merrie met een hartje van goud. Door een onbehandelde ooginfectie en zware verwaarlozing is zij bij ons in de opvang gekomen. Al snel bleek dat ze geopereerd moest worden en is haar oog verwijderd daar de infectie deze teveel heeft aangetast.  Ondanks alles is foxy een enorm lieve en zorgzame dame, zij zou uitstekend geschikt zijn voor kinderen en als weide maatje. Ze gaat graag mee wandelen en is verkeersmak. 

    

Loki is het zoontje van Foxy en staat ook ter herplaatsing. Loki is nog een hengstje maar weet dit zelf nog niet. Hij is net 1 jaar oud geworden en zo gedraagd hij zich ook. Hij is lief en zorgzaam net als zijn moeder, maar wel een echte doerak en kleuterje.  Hoe groot Loki wordt weten we niet maar we verwachten tussen de 80 - 90 cm. 

 

 

 

           

Sanna is een lieve dame van 18 jaar. Ze is vrolijk en energiek, gaat graag mee wandelen en is verkeersmak. Sanna gaat heel goed met kinderen op en toont hierbij haar geduld (maar ook haar grenzen!)  We zoeken voor sanna een plekje waar zij lekker als weide maatje en kinderpony mag fungeren. Sanna is niet beleerd onder het zadel of voor de kar. 

 

 

 

 

 

Galecoppperpark Sublime | Info@galecopperpark-sublime.nl